Akció!

Csili és társai – Fajták, termesztés, receptek

2,495Ft 2,370Ft

Eva Schumann

Csípős csili vagy édes paprika?
Mindegy melyikre vagyunk kíváncsiak, a könyvben választ kapunk a következőkre:
– A paprika eredete és világhódító útja
– Miért csíp?
– Tarkabarka rokonság: közkedvelt és ritka fajták
– A csilitermesztés alapjai – melyik fajtát hova ültessük, hogyan gondozzuk?
– Kártevők, betegségek – hogyan legyen egészséges a paprikánk?
– A csilikertész egy éve – tudnivalók és teendők a vetéstől a betakarításig
– Csili és társai a konyhában: különleges receptek

Megrendelhető a Libri-n:

Leírás

Csípős csili vagy édes paprika?
Mindegy melyikre vagyunk kíváncsiak, a könyvben választ kapunk a következőkre:
– A paprika eredete és világhódító útja
– Miért csíp?
– Tarkabarka rokonság: közkedvelt és ritka fajták
– A csilitermesztés alapjai – melyik fajtát hova ültessük, hogyan gondozzuk?
– Kártevők, betegségek – hogyan legyen egészséges a paprikánk?
– A csilikertész egy éve – tudnivalók és teendők a vetéstől a betakarításig
– Csili és társai a konyhában: különleges receptek

A tartalomból

Van, aki forrón szereti

Paprika-alapismeretek
Vigyázat, csíp!
Csilipaprikák és társaik napjainkban
Csípős, csípősebb, legcsípősebb
Tarkabarka rokonság
Az egészséges csili

A csilitermesztés alapjai
Melyik fajta mire jó?
Mindenki találhat magának kedvencet
Édes és csípős paprikafajták
A legkedveltebb magyarországi édes és csípős paprikafajták
Csilitermesztés otthon
A vetőmagtól a palántáig
Szabadföld vagy növényház?
Ültetés és gondozás
Az egészséges paprika
Betegségek és kártevők
Paprika az erkélyen, teraszon
Öntözés és növénytáplálás
A csilikertész egy éve

Csilipaprika a konyhában
A paprikabokortól a fazékig
Előételek
Levesek
Vegetáriánus főételek
Húsos főételek
Hallal és tenger gyümölcseivel készült ételek
Szószok, fűszerkrémek
A karcsúsító erő
Paprikafélék tartósítása

Kiadó: CSER KÖNYVKIADÓ ÉS KER. Kft.
Oldalak száma: 100
Borító: KARTONÁLT
Súly: 290 gr
ISBN: 9789632785011
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2018
Árukód: 2711973 / 1172737
Illusztráció: SZÍNES FOTÓKKAL
Fordító: Tömpe Anna

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csili és társai – Fajták, termesztés, receptek” értékelése elsőként